piatok 2. septembra 2016

NEVO - nástroj ako zvládnuť štart školského roka bez problémov

Zatiaľ čo rodičia skáču od radosti pri pohľade na školské batohy, autobusy, nové rozvrhy hodín, je tu predsa len niečo, čo ani pre rodiča nie je jednoduché - ranné vstávanie. Prispôsobenie sa novým denným plánom nie je pre mnohých jednoduchou záležitosťou. Ako teda môžete zvládnuť nepríjemné ranné vstávanie sprevádzané pípaním budíka príjemnejšie? 


Nevytvorili sme energetický nápoj, urobili sme ho perfektným! NEVO ponúka svieže doplnenie energie v štyroch príchutiach - acai, citrón, mix bobúľ a broskyňa. NEVO obsahuje skutočné ovocné šťavy a jedna plechovka obsahuje len 50 kalórií. Doplní správne množstvo energie bez umelých aróm, sladidiel a farbív. Pokiaľ ide o vašu energiu, je dôležité sa múdro rozhodnúť! NEVO energetický nápoj obsahuje vitamíny C, B3, B5, B6 a B12. Práve tieto ingrediencie robia z nášho energetického nápoja zdravšiu alternatívu kávy alebo bežných energetických nápojov. 

A aby sme nezabúdali ani na deti, keďže NEVO nie je určené pre nich, začnite ich školský rok s produktom RESERVE, ktorý je vhodný pre všetky vekové kategórie. Vďaka praktickému baleniu je možné ho zabaliť ako súčasť desiaty, alebo jednoducho vypiť cestou do školy. Každý nízkokalorický balíček obsahuje množstvo antioxidantov, ktoré sú pre telo najmä pre blížiace sa sychravé obdobie jesene veľmi potrebné. 

Viac informácií o našich produktoch nájdete na http://www.generaciamladych.sk/


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára