pondelok 17. apríla 2017

Nezabúdajte na svoj cieľ! Leto sa blíži!


Len málokto z nás dokáže odolať Veľkonočným čokoládovým vajíčkam a iným sladkým pokušeniam, ktoré k tomuto obdobiu patria. Hoci ste si dali novoročné predsavzatie, odolať takému množstvu pokušení nie je jednoduché. Veľká Noc je však za nami a je čas opäť venovať sa príprave svojej postavy na očakávanú letnú sezónu.

Možno ste už súčasťou nášho programu ZEN PROJECT 8 a starostlivo dodržiavate jedálniček, no po sviatkoch, kedy sme naše chuťové poháriky opäť rozmaznali a dali nášmu telu väčšie množstvo potravy, je pomerne náročné vrátiť sa do starých koľají. Nie je to však neriešiteľná situácia J. Náš produkt ZEN PRO vám dokáže pomôcť zbaviť sa vracajúcich návalov sladkých chutí. Sladkosti však nemusia byť jediným problémom. Nebezpečnejšie dokáže byť v období chudnutia práve množstvo potravy a správny pomer živín. Pre zahnanie hladu je tu náš produkt ZEN SHAPE, ktorý pomáha nastaviť vášmu telu rovnováhu, aby ste prijímali len toľko energie, koľko vaše telo naozaj potrebuje.

Po Veľkej Noci je vhodné sa venovať aj tomu, čo sme už skonzumovali. Napríklad rôzne údené produkty. Aj keď v primeranom množstve nepredstavujú pre ľudský organizmus žiaden problém, obvykle sa v porovnaní s celým rokom práve toto obdobie vymyká z hraníc primeraného množstva údenín. Je preto vhodné pre optimálne zdravie zbaviť sa potenciálnych škodlivých látok, ktoré sme v určitom množstve prijali spolu s údeninami. V tomto smere vám jednoznačne môže pomôcť náš produkt RESERVE – zmes antioxidantov a vitamínom, pochádzajúcich z čisto prírodných zdrojov prevažne exotického ovocia. Znovu je dôležité podotknúť, že optimálne zdravie, homeostáza v organizme, je nevyhnutná pre správe a hlavne efektívne spaľovanie prebytočných tukových zásob.

Ak by vás však predsa len premohol hlad a chuť na sladké, prinášame vám pár chutných receptov, vhodných aj do programu ZENPROJECT 8

Ešte nie ste súčasťou nášho programu určeného k redukcií tuku a zlepšeniu celkového vzhľadu - ZEN PROJECT 8? Neváhajte a pripojte sa na našom webe generáciamladých.sk!  Je to ZDARMA... :) 


ZEN PRO banánový chlieb


Ingrediencie:
2 banány (ideálne mäkšie pre lepšie spracovanie)
¾ šálky ovsenej múky
¾ šálky ZEN PRO proteínu – vanilková príchuť
1 šálka nízkotučného bieleho Gréckeho jogurtu
1/šálky vaječných bielkov
¼ šálky nesladeného jablčného pyré
6 gramov Stévie
2 čajové lyžičky vanilkového extraktu
1 čajová lyžička prášku na pečenie
štipka soli 

Postup prípravy:
Rúru predhrejte na 190oC. Vložte banány do misky a utláčajte ich dovtedy, pokiaľ nedostanete kašovitú konzistenciu. Následne pridajte všetky ostatné ingrediencie a dôsledne premiešajte. Pripravte si vodný pekáč a vymastite ho kokosovým olejom. Na pekáči vypracujte bochník. Pečte 20 – 25 minút.

ZEN PRO proteínové gule 



Ingrediencie (cca 10 porcií):
1 balíček ZEN PRO – čokoládová príchuť
1/3 šálky arašidového masla
¼ šálky medu
3 polievkové lyžice ovsených vločiek
3 polievkové lyžice malých kúskov čokolády alebo brusníc (voliteľná prísada)
2-3 polievkové lyžice nasekaných vlašských orechov 



Postup prípravy:
Zmiešajte spolu všetky ingredencie a vytvarujte guličky približne o veľkosti palca. Nechajte odstáť v chladničke približne pol hodiny. Pre zachovanie tvaru a chute skladujte v uzatvárateľnej nádobe. 

ZEN PRO proteínové tyčinky z arašidového masla



Ingrediencie:
½ šálky nízkotučného alebo mandľového mlieka
1 šálka arašidového masla s nízkym obsahom tuku
1 polievková lyžica medu
1 balíček ZEN PRO – čokoládová príchuť
2 šálky ovsených vločiek
1 polievková lyžica škorice
¼ šálky bielych jogurtových čipsov (alebo sušené banány) 

Postup prípravy:
Na predhriatu panvicu umiestnite arašidové maslo, med a mlieko a zahrievajte na miernom ohni. Pridajte ZEN PRO, ovsené vločky. Pokiaľ je zmes príliš hustá, pridajte mlieko. Zmes zahrievajte len jemne, pre jej jednoduchšie spracovanie – nevarte ju! Na pripravený plech umiestnite papier na pečenie a rovnomerne naneste zmes z panvice. Na vrch uložte jogurtové čipsy. Nechajte zmes odstáť do úplného vychladnutia. Následne nakrájajte stuhnutú zmes na 10 – 12 kúskov. Pre zachovanie čerstvosti a ideálnej chute zabaľte každý kúsok do potravinárskej fólie. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára