streda 21. júna 2017

Povedzte ÁNO energickému cestovaniu!



Leto je najrušnejším obdobím roka v otázke cestovania. Občas to vyzerá akoby každý niekam cestoval. Či už je to pracovná cesta, dovolenka, alebo kombinácia oboch, Systém Zdokonaľovania Mladosti Y.E.S. je tu vždy pre vás. Zachovať si dobrú náladu, a sršiacu letnú energiu môže byť náročné hlavne pri dlhšom cestovaní, či pri prechodoch cez časové pásma.

AM & PM Essentials

Nikdy nepodceňujte a nezanedbávajte vyvážené množstvo živín pre váš organizmus. Pri cestovaní je potrebné počítať aj s komplikáciami ako sú napríklad prekážky na cestách či zdržania na letiskách, ktoré môžu trvať aj niekoľko hodín. Podporou prirodzeného biorytmu vášho tela pomocou viac ako 70 živín obsiahnutých v tabletách AM & PM zvládnete akékoľvek prekážky na vašej ceste s dobrou náladou a dostatkom energie.

RESERVE

Správne sa stravovať počas cestovania je pre nejedného z nás výzvou. Fast-Food, rýchle pauzy, vysoko kalorické jedlá. Je veľmi ťažké ustriehnuť množstvo prijatých kalórií, pretože aj napriek tomu, že sú porcie malé, ich kalorická hodnota môže byť vysoká. Práve pre takéto situácie je tu Reserve. Jednoduché cestovné balenie obsahujúce zmes účinných antioxidantov s jemne sladkou chuťou uspokojí vaše chuťové poháriky aj počas dlhých ciest a navyše účinne detoxikuje vaše telo.

NV


Ako byť kedykoľvek pripravený na fotografovanie? Jednoducho! Naša najnovšia produktová línia NV vám poskytne dokonalý nástroj na úpravu pleti presne podľa vašich predstáv a zároveň obohatí vašu pleť významnou patentovanou ATP-200 zložkou, ktorá účinne pôsobí proti znakom starnutia. Vďaka jednoduchému baleniu a obsahu 45ml je možné mať produkt vždy k dispozícii aj v príručnej taške.   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára