nedeľa 27. novembra 2016

Ako vybrať VIANOČNÝ darček, ktorý poteší?

Čoraz viac ľudí sa stretáva s problémom, že jednoducho nevedia, čo darovať svojim blízkym k Vianociam. Či už sú to tínedžeri, dospelí alebo tí starší, vybrať naozaj vhodný darček býva pomerne zložité. Našťastie je tu JEUNESSE, ktorá sa už 4 roky na Slovenskom trhu stará o to, aby boli každé Vianoce tie najkrajšie. Prinášame vám zopár tipov na dobrý vianočný darček, ktorý naozaj poteší. 

Tínedžeri:
Dobrá a kvalitná kozmetika padne vždy vhod, či už sa jedná o dievča alebo chlapca. Veľmi dobrou voľbou je čistiaci gél LUMINESCE v kombinácií s denným krémom, či sérom LUMINESCE. Určite mnohí by nepohrdli ani kvalitnou zmesou proteínov a aminokyselínZEN!

Dospelí:
Či už je to manželka alebo manžel, kvalitný vitamínový komplex AM&PM je vhodný pre obe strany, rovnako ako zmes antioxidantov RESERVE. A čo k vianočnému večierku či Silvestrovskej párty? Jednoznačne Instantly Ageless, ktorý Vám pomôže skryť drobné nedokonalosti vašej pleti. Zažiarte aj s naším úplne novým produktom, rozjasňovačom pleti LUMINESCE, ktorý dodá vašej pleti jednotný tón a krásny lesk.

Pre babku či pre dedka:
Že je zdravie jednou z najdôležitejších vecí, ktoré človek v živote má, vie asi každý. Darujte svojím starým rodičom, či prastarým rodičom produkt FINITI, ktorý napomáha obnove buniek, spomaľuje bunkové starnutie a podporuje celkovú vitalitu.

Nuž, veríme, že vás naša ponuka aspoň z časti odbremenila od zhonu za vianočnými darčekmi. Neváhajte nás kontaktovať na emailovej adrese jeunesseslovakia@gmail.com pre viac informácií o možnosti nákupu našich produktov J


JEUNESSE, darujte zdravie a krásu...


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára