nedeľa 6. novembra 2016

ZEN BODI - bezpečná cesta k lepšej postave

Dopyt po dokonalej postave, veľkých svaloch, či rýchlom úbytku tuku nebol nikdy väčší ako je to v súčasnosti. Táto skutočnosť otvorila priestor vzniku nových produktov, ktoré sľubujú dosiahnutie práve týchto cieľov v čo najkratšom čase a hlavne bez akejkoľvek fyzickej námahy. Zatiaľ čo niektoré produkty sú len prostriedkom ako vytiahnuť z ľudí čo najviac peňazí a sú takmer neškodné, iné obsahujú látky, ktoré sú pre ľudský organizmus v neprimeranom množstve veľmi nebezpečné, či dokonca sa dostávajú na trh aj produkty, ktorých zloženie je veľmi podobné zakázaným látkam v Európskej únii. Obchádzanie legislatívy, či jej porušovanie má za následok mnohé život ohrozujúce stavy. Výsledkom sú potrhané svaly, prasknutá aorta, oddelenie svalu od kosti a podobne.

Prioritou pre spoločnosť JEUNESSE je absolútna bezpečnosť našich produktov, ako aj zdravie našich zákazníkov. Preto žiaden z našich produktov neobsahuje látky, ktoré sú podobné látkam, ktoré boli zakázané či už v Spojených Štátoch alebo v Európskej únii. Pri výrobe našich produktov využívame látky, ktoré sú prirodzené nášmu telu a nepredstavujú akúkoľvek záťaž pre ľudský organizmus. To je jeden z hlavných dôvodov prečo je produktová rada ZEN BODI tak účinná a obľúbená.

Produkty ZEN BODI nie sú produktom, ktorý vás zbaví nadváhy či vybuduje dokonalú postavu bez dodržania základných pravidiel pre zdravé chudnutie či zdokonalenie postavy, medzi ktoré patrí pestrá a vyvážená strava spojená aspoň s minimálnou fyzickou aktivitou.

Ideálne je v období redukcie telesného tuku jesť čo najpestrešiu stravu bohatú na bielkoviny a vitamíny, pričom by najväčším jedlom dňa mali byť raňajky a najmenším večera. Samozrejmosťou by mala byť primeraná porcia po tréningu resp. fyzickej aktivite.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára